Nákupní košík: 0 Kč

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu 17.07.2017 | Hlavní jídla

Suroviny:

  • 2 větší patizony - oloupané, vydlabané
  • 1 palice česneku
  • 1 PL kmínu
  • 100 g ovesných vloček
  • 100–150 ml ovesného mléka
  • 100–150 g špaldové mouky
  • Čerstvá majoránka
  • Sůl, pepř
  • Olej na smažení

POSTUP:

Jednu polovinu patyzonu nastrouháme na jemném struhadle a druhou na hrubém. Přidáme utřený česnek, kmín, nasekanou majoránku, ovesné vločky, mléko, mouku, sůl, pepř a řádně promícháme. Směs na patyzoňák smažíme na malém množství oleje na pánvi s nepřilnavým povrchem.