Nákupní košík: 0 Kč

Pasta e pomodori

Pasta e pomodori 22.11.2016 | Hlavní jídla

Suroviny:

  • 500 g kvalitních bezvaječných těstovin
  • 5 ks zralých rajčat
  • 100 g oliv bez pecek
  • 50 g sušených rajčat
  • 2 ks středních cibulí
  • 2 stroužky česneku
  • Sůl, pepř, bazalka

POSTUP:

Na drobno nakrájenou cibuli lehce orestujeme na kapce olivového oleje, přidáme na plátky nasekaný česnek a chvíli opečeme. Přidáme nakrájená sušená rajčata, olivy a vložíme do směsi spařená, oloupaná a nakrájená rajčata a necháme cca 10 minut povařit, osolíme a opepříme. Mezitím si uvaříme těstoviny, tak aby byly "na skus" (potom se lépe tráví).

Podáváme s čerstvou bazalkou a vegan parmezánem (oloupané mandle rozmixujeme s asi lžící lahůdkového droždí a špetkou soli).