Nákupní košík: 0 Kč

Raw čokoládovo-kokosové tyčinky

Raw čokoládovo-kokosové tyčinky 17.07.2017 | Dezerty

Suroviny:

Čokoládový korpus:

  • 200 g mandlí (2 hodiny máčené ve vodě)
  • 100 g datlí (2 hodiny máčené ve vodě)
  • 50 g strouhaného kokosu
  • 20 g kakaového prášku z nepražených kávových bobů
  • Špetka soli

Krémová náplň:

  • 100 g kešu ořechů (2 hodiny máčené ve vodě)
  • 60 g kokosového oleje
  • 60 g kokosového krému
  • 3 PL agáve sirupu
  • semínka z vanilkového lusku

Poleva:

  • 120 g kokosového oleje
  • 100 kešu ořechy (2 hodiny máčené ve vodě)
  • 40 g kakaového prášku z nepražených kávových bobů
  • 3 PL agáve sirupu

POSTUP:

Veškeré ingredience z každé části celého dezertu vždy rozmixujeme a dáme stranou (tedy např. ingredience na čokoládový korpus společně rozmixujeme, dáme stranou a pokračujeme ingrediencemi na krémovou náplň atd.). Do menšího pekáče nebo obdélníkové nádoby vtlačíme připravený čokoládový korpus. Pomocí stěrky uhladíme a na korpus dáme připravenou krémovou náplň. Vrstvení dokončíme čokoládovou polevou.

Nakonec vše zabalíme do potravinové fólie a vložíme do mrazáku na tři až čtyři hodiny.